Betalen bij Wolgoed kan op de volgende manieren:

  • Directe bankoverschrijving
  • iDeal
  • Paypal
  • Rembours

Al onze betaalmethodes zijn veilig via een SSL-verbinding!

Let op: zorg er bij alle betaalmethoden voor dat je de bestelprocedure helemaal afrond! Als dit niet gebeurd, krijgen wij de bestelling onjuist binnen in ons systeem en kan het langer duren voor hij verwerkt wordt.


Directe bankoverschrijving

Als je kiest voor de betaalmethode directe bankoverschrijving, dan krijg je van Wolgoed.nl een e-mail met daarin de gegevens die je nodig hebt om de betaling uit te voeren. Zodra we je betaling hebben ontvangen versturen we je pakketje naar je op.


iDeal

Met iDeal betaal je direct via je eigen bank. Na het klikken op ‘Bestelling plaatsen’ opent een apart scherm. Selecteer hier je bank en volg de instructies op het scherm. Na afloop wordt je weer teruggeleid naar onze website.


Paypal

Wanneer je Paypal hebt gekozen als betaalmethode, word je doorgestuurd naar de Paypal website. Daar kun je kiezen tussen inloggen op je eigen Paypal rekening met behulp van je emailadres en wachtwoord, of voor het uitvoeren van de betaling met je creditcard zónder een account (Visa, Mastercard of American Express). Volg de instructies op het scherm, controleer alle gegevens goed en bevestig aan het einde de betaling. Als het betaalproces is afgerond kom je weer terug op onze website.


Rembours

Als je onder Rembours bestelt, dan betaal je de bezorger die het pakketje bij je aan de deur komt brengen. Let op: de kosten voor deze betaalwijze bedragen €18,35. Dit is een betaalwijze en géén verzendwijze, daarom vervallen deze kosten ook niet bij een bestelling boven de €75,-!