Op deze pagina kun je jouw beoordeling over Wolgoed en onze producten achterlaten. Nadat je jouw bericht geschreven hebt, moeten we achter de schermen je review ‘goedkeuren’, om te voorkomen dat we spam op onze website krijgen. Het kan daardoor soms even duren voor je jouw review ziet.

Alvast bedankt voor je moeite – Britta, Wolgoed

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 12 reviews
by Marianne on Wolgoed
Waar ken je Wolgoed van?: Internet

Prima service, dito communicatie en mooi garen. En hopelijk een mooi resultaat, maar dat duurt nog even.

by Frank on Wolgoed
Waar ken je Wolgoed van?: Via Ravelry gevonden, opzoek naar een specifiek soort wol.

Snelle en vriendelijke service, met goede communicatie!

by Els on Wolgoed
Waar ken je Wolgoed van?: Internet

Hallo Britta, bedankt weer voor deze mooie levering wol! Prachtige wol, mooie kleuren leuke stekenmarkeerders en een heerlijk kopje thee toe! Het was echt een mooi verwenpakket om uit te pakken. (Hartelijk dank voor de Eucalan, super!)

by Mirjan Ovinge on Wolgoed
Waar ken je Wolgoed van?: Handwerkbeurs

Hallo Britta,Je hebt heel erg mooie wol. Heerlijk zacht en werkelijk prachtige kleuren. Toen ik nog wat strengen nodig had, en jij ze niet had, heb je me heel goed geholpen om alsnog ergens in het buitenland een paar te bestellen. Super service dus!Hartelijke groet, Mirjan

by Els on Wolgoed
Waar ken je Wolgoed van?: Internet

Ha Britta, een supersnelle levering. Bedankt hiervoor. Ik was heel benieuwd naar de wol die je verkoopt, en het ziet er prachtig uit. De strengen die je zelf hebt geverfd zien er ook super uit. Geweldig dat je me wilde helpen met strengen verven voor een speciaal project. Dat is helaas niet gelukt, maar ik vond het super dat je dat ook gewoon vertelde waardoor ik daarvoor een andere leverancier kon zoeken.

by Anja on Wolgoed

Super fijne service, snelle levering en natuurlijk geweldige wol!!!

by Janny on Wolgoed
Waar ken je Wolgoed van?: Youtube

Britta dank je wel voor je advies, concreet ,supersnel.Ook het bestelde zeer snel geleverd.Prachtige materialen.

by Irma on Wolgoed
Waar ken je Wolgoed van?: inernet

Alle wol die Britta verkoopt is schitterend en ook nog verantwoord. Service is perfect!! Ik ben vaste klant geworden!

by EM on Wolgoed
Waar ken je Wolgoed van?: Internet

Wat een fijne wol prachtige kleuren, Cheeky Merino. De service is ook prima, heel snelle reactie en de wol de volgende dag thuis met brievenbuspost door een slimme manier van verpakken. Helemaal top! Ik ben zeer tevreden.

by Elske on Wolgoed
Waar ken je Wolgoed van?: Google

Ik heb bij Wolgoed Undyed Cheeky Merino van Rosy Green gekocht en heb dead met de handgeverfd met food coloring. De wol neemt de kleuren mooi op en het eindresultaat is super. Heb al vaker met deze wol basis gebreid en het is zacht als boter. Voor mij is het ook belangrijk dat wol duurzaam geproduceerd wordt. Wat betreft het 'winkelen' zelf, alles liep gesmeerd en de extraatjes die je in je pakket zitten zijn altijd weer een verrassing!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»