Op deze pagina kun je jouw beoordeling over Wolgoed en onze producten achterlaten. Nadat je jouw bericht geschreven hebt, moeten we achter de schermen je review ‘goedkeuren’, om te voorkomen dat we spam op onze website krijgen. Het kan daardoor soms even duren voor je jouw review ziet.

Alvast bedankt voor je moeite – Britta, Wolgoed

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 17 reviews
by audrey on Wolgoed
Waar ken je Wolgoed van?: online

Superblij met de snelle info via instagram en de snelle levering

by Herma on Wolgoed
Waar ken je Wolgoed van?: Breidagen

Op de breidagen in Zwolle kocht ik Rosy Green cheecky merino Joy, lekkere zachte wol, mooie kleuren, breit lekker. Via de webshop heb ik nog een andere kleur besteld. Goede service, wol wordt bezorgd met stekenmarkeerder en theezakje.

by Yvonne Philippa on Wolgoed

Een persoonlijke service: ik kreeg een melding toen de door mij gewenste Garthenor Lace kleur er weer was. Fantastisch. Bovendien bleek dat het digitaal apart was gehouden en ik kon met een paar klikken bestellen. Het pakje was er supersnel. Dank je wel Britta!

by Maaike on Wolgoed
Waar ken je Wolgoed van?: instagram

Prachtige ecologische wol, heerlijke zacht en mooie kleur. Britta heeft me heel fijn en deskundig geholpen met kiezen van de kleur (extra foto's gestuurd etc). En de levering was super snel en prachtig pakketje met extra's. Dank! En zeker tot een volgende keer.

by Sandra on Wolgoed
Waar ken je Wolgoed van?: Internet

De kleuren zijn wat ik verwacht had! Dankjewel om zelf wat kleurcombinaties op je website voor te stellen!

by Marianne on Wolgoed
Waar ken je Wolgoed van?: Internet

Prima service, dito communicatie en mooi garen. En hopelijk een mooi resultaat, maar dat duurt nog even.

by Frank on Wolgoed
Waar ken je Wolgoed van?: Via Ravelry gevonden, opzoek naar een specifiek soort wol.

Snelle en vriendelijke service, met goede communicatie!

by Els on Wolgoed
Waar ken je Wolgoed van?: Internet

Hallo Britta, bedankt weer voor deze mooie levering wol! Prachtige wol, mooie kleuren leuke stekenmarkeerders en een heerlijk kopje thee toe! Het was echt een mooi verwenpakket om uit te pakken. (Hartelijk dank voor de Eucalan, super!)

by Mirjan Ovinge on Wolgoed
Waar ken je Wolgoed van?: Handwerkbeurs

Hallo Britta,Je hebt heel erg mooie wol. Heerlijk zacht en werkelijk prachtige kleuren. Toen ik nog wat strengen nodig had, en jij ze niet had, heb je me heel goed geholpen om alsnog ergens in het buitenland een paar te bestellen. Super service dus!Hartelijke groet, Mirjan

by Els on Wolgoed
Waar ken je Wolgoed van?: Internet

Ha Britta, een supersnelle levering. Bedankt hiervoor. Ik was heel benieuwd naar de wol die je verkoopt, en het ziet er prachtig uit. De strengen die je zelf hebt geverfd zien er ook super uit. Geweldig dat je me wilde helpen met strengen verven voor een speciaal project. Dat is helaas niet gelukt, maar ik vond het super dat je dat ook gewoon vertelde waardoor ik daarvoor een andere leverancier kon zoeken.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»