In onze winkel in Dordrecht zullen we regelmatig leuke activiteiten en workshops organiseren. Op deze pagina en via social media houden we je op de hoogte van de actuele plannen.


Agenda Brei- & haakcafé

Deze data zijn altijd onder voorbehoud! Mocht een avond onverhoopt niet doorgaan, dan  zullen we dat hier en op Facebook melden.

  • Vrijdag 25 november Anti-Black Friday Knit Day: van 12.00 tot 21.00 uur ben je doorlopend welkom om in de winkel te komen breien, haken en socialisen. Wij zorgen voor koffie, thee en water. De winkel is in principe NIET geopend (tenzij je echt iets nodig hebt en zonder niet verder kunt).
  • Vrijdag 16 december van 19.00 tot 22.00 uur

Je hoeft je voor de Breicafés niet meer van tevoren aan te melden, ook hanteren we geen maximum aantal bezoekers meer. Wél willen we je vragen niet te komen wanneer je gezondheidsklachten hebt.

Het Breicafé bezoeken blijft zoals altijd gratis. Voel je vrij om te werken met garen van buiten de winkel. Naast gebreid wordt er ook veel gehaakt tijdens deze avond! Voor een kopje koffie en thee en een glaasje water zorgen wij. Wil je wat anders drinken of wat lekkers te snoepen hebben, dan mag je dat zelf meenemen.

Tijdens deze gezellige avonden is de winkel open voor aankopen. Schroom niet om advies te vragen of een leuk nieuw project uit te zoeken. Extra leuk: als je hulp wilt bij kleuren uitzoeken, dan is er deze avond altijd wel iemand die met je mee wil kijken!

Wanneer je je daar prettig bij voelt ben je altijd vrij om een mondkapje te dragen. We zullen zorgen voor voldoende ventilatie in de winkel en de mogelijkheid om een beetje verspreid te kunnen zitten.


Lessen, workshops en cursussen

  • Vrijdag 11 november van 10.00-12.00 uur – Sok Basis (les 2 van 3)
  • Donderdag 17 november 19.30-21.30 uur – Kant Basis (les 1 van 1)
  • Zaterdag 19 november van 10.00-12.00 uur – Sok Basis (les 1 van 3)
  • Vrijdag 25 november van 10.00-12.00 uur – Sok Basis (les 3 van 3)
  • Donderdag 1 december van 19.30-21.00 uur – Verf je eigen sokkengaren (les 1 van 1)
  • Zaterdag 3 december van 10.00-12.00 uur – Sok Basis (les 2 van 3)
  • Zaterdag 17 december van 10.00-12.00 uur – Sok Basis (les 3 van 3)

De komende tijd zijn we druk met het voorbereiden van lessen en workshops, inmiddels zijn er al diverse lessen te boeken. Heb je vragen over een specifieke les of workshop, of wil je graag een idee aandragen? Mail naar britta@wolgoed.nl of kom langs in onze winkel in Dordrecht.

Alle lessen bij Wolgoed zullen gegeven worden met garen uit onze winkel. Dat is niet alleen omdat dit materiaal is waar we zelf helemaal achter staan, maar ook omdat we deze garens het beste kennen en weten hoe het zich gedraagt. Naalden kun je natuurlijk zelf meenemen, maar je mag ook gebruikmaken van naalden uit onze winkel!