Vanwege het Corona-virus gaan de komende edities van het Breicafé niet door. Vooralsnog staat de eerstvolgende editie gepland op donderdag 16 april. Houd Facebook of deze pagina in de gaten of deze editie daadwerkelijk doorgaat!


In onze winkel in Dordrecht zullen we regelmatig leuke activiteiten en workshops organiseren. Op deze pagina en via social media houden we je op de hoogte van de actuele plannen.

Agenda Brei- & haakcafé

Deze data zijn altijd onder voorbehoud! Mocht een avond onverhoopt niet doorgaan, dan  zullen we dat hier en op Facebook melden.

  • Donderdag  16 april van 17.00 – 22.30 uur (o.v.b. ontwikkelingen Corona-virus)

Verwacht

De komende tijd zijn we druk met het voorbereiden van lessen en workshops, vooralsnog zijn er geen lessen ingepland. Heb je vragen over een specifieke les of workshop, of wil je graag een idee aandragen? Mail naar britta@wolgoed.nl of kom langs in onze winkel in Dordrecht.

Alle lessen bij Wolgoed zullen gegeven worden met garen uit onze winkel. Dat is niet alleen omdat dit materiaal is waar we zelf helemaal achter staan, maar ook omdat we deze garens het beste kennen en weten hoe het zich gedraagt. Naalden kun je natuurlijk zelf meenemen, maar je mag ook gebruikmaken van naalden uit onze winkel!