In onze winkel in Dordrecht zullen we regelmatig leuke activiteiten en workshops organiseren. Op deze pagina en via social media houden we je op de hoogte van de actuele plannen.


Agenda Brei- & haakcafé

Deze data zijn altijd onder voorbehoud! Mocht een avond onverhoopt niet doorgaan, dan  zullen we dat hier en op Facebook melden.

  • donderdag 19 mei van 19.00 – 22.00 uur
  • vrijdag 3 juni van 19.00 – 22.00 uur

Je hoeft je voor de Breicafés niet meer van tevoren aan te melden, ook hanteren we geen maximum aantal bezoekers meer. Wél willen we je vragen niet te komen wanneer je gezondheidsklachten hebt.

Het Breicafé bezoeken blijft zoals altijd gratis. Voel je vrij om te werken met garen van buiten de winkel.

Wanneer je je daar prettig bij voelt ben je altijd vrij om een mondkapje te dragen. We zullen zorgen voor voldoende ventilatie in de winkel en de mogelijkheid om een beetje verspreid te kunnen zitten.


Lessen, workshops en cursussen

De komende tijd zijn we druk met het voorbereiden van lessen en workshops, inmiddels zijn er al diverse lessen te boeken. Heb je vragen over een specifieke les of workshop, of wil je graag een idee aandragen? Mail naar britta@wolgoed.nl of kom langs in onze winkel in Dordrecht.

Alle lessen bij Wolgoed zullen gegeven worden met garen uit onze winkel. Dat is niet alleen omdat dit materiaal is waar we zelf helemaal achter staan, maar ook omdat we deze garens het beste kennen en weten hoe het zich gedraagt. Naalden kun je natuurlijk zelf meenemen, maar je mag ook gebruikmaken van naalden uit onze winkel!