Meer, meer, meer!

geplaatst in: Blog | 0

Achter de schermen gebeurt nog steeds veel, en er moet ook nog heel veel gebeuren. Meer dan fulltime weken zijn geen uitzondering, maar het voelt nog steeds niet als werken. Van je hobby je werk maken is niet helemaal juist in mijn geval, het lijkt eerder andersom!

Steeds meer mensen nemen een kijkje op de site, en soms zien ze dingen die zij minder logisch vinden dan ik. Wat volgt is een aantal uur teksten aanpassen, foto’s verwijderen of toevoegen, het aanmaken van nieuwe pagina’s en producten en het nadenken over de indeling van bijvoorbeeld het menu. Zo fijn dat mensen meedenken en meehelpen mijn website beter te maken. Bedankt allemaal 🙂

Dit weekend zal hopelijk de verf binnenkomen van de leverancier, tot die tijd heb ik dus nog de rust bepaalde zaken aan te pakken. Als de verf er eenmaal is, vrees ik dat ik even afgeleid zal zijn…

Vandaag heb ik contact gezocht met een leverancier van garen die geschikt zijn voor de (fijn)breimachine. Zowel katoen als wol zijn leverbaar, geproduceerd van GOTS-gecertificeerde materialen en duurzaam geverfd. Ik hoop de productstalen snel binnen te hebben, dan kan ik de bestelling plaatsen. In de tussentijd vermaak ik me met het uitkiezen van kleuren: uit 35 mogelijkheden moet ik er 10 selecteren. Helaas is de minimum afname per kleur 1 kg, dus meer dan 10 soorten is nu niet verantwoord. Mocht in de toekomst veel vraag naar deze producten zijn, dan kan ik altijd nog uitbreiden!

De komende week moet ook de eerste nieuwsbrief de deur uit, maar daar wil ik graag mee wachten tot de eerste verfresultaten er zijn. Had ik al gezegd dat ik het spannend vind?

De momenten dat ik niet bezig ben met de site probeer ik mijn breivaardigheden op niveau te brengen, mijn social media bij te werken, te lezen over verven… Ik ga maar weer eens verder, fijne dag allemaal, geniet van het zonnetje!

Britta

ps: houden jullie de Wolgoed website in de gaten voor updates? Je kunt je natuurlijk ook inschrijven voor onze nieuwsbrief 😉

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.