Toekomstperikelen en actuele situatie

geplaatst in: Blog | 0
Update 7-5-2020

Lieve bezoekers van Wolgoed,

Inmiddels is de fysieke winkel van Wolgoed in Dordrecht alweer ruim 8 weken gesloten. Ik mis het contact met jullie allemaal: niet even in de winkel langskomen voor een kopje thee, een praatje en het samen uitzoeken van mooie kleuren en garens voor een volgend project. Gelukkig weten vele van jullie de webwinkel te vinden, waarvoor ik heel dankbaar ben, zeker in deze tijd!

Sinds een aantal maanden kamp ik naast mijn chronische ziekte met een chronische infectie aan mijn keel, waardoor mijn energieniveau nog veel beperkter is dan deze al was. Het gevolg is dat ik slecht in staat ben te concentreren en te werken, waardoor het soms een hele poos kan duren voor ik je mail of bericht kan beantwoorden. Ik ben dankbaar voor alle begrip en geduld en hoop dat ik de komende weken me langzaam wat beter ga voelen en jullie sneller kan helpen 🙂


Vanwege mijn medische kwetsbaarheid zal de fysieke winkel van Wolgoed, ondanks de positieve ontwikkelingen in Nederland, voorlopig nog niet open gaan. Later deze zomer zal ik geopereerd worden aan de infectie, waarna mijn gezondheid vanzelf zal opknappen. In de tussentijd wordt er in de winkel verder gewerkt aan de bijkeuken, het toilet en de entree.  Voorlopig houd ik voor de opening begin september in gedachten. Dat is pas over een hele tijd, maar zo kan ik er zeker van zijn dat de winkel én ik weer helemaal klaar zijn voor een mooi brei-seizoen!


Mocht ik je in de tussentijd ergens mee kunnen helpen, schroom dan vooral niet om een berichtje te sturen naar britta@wolgoed.nl!

Pas allemaal goed op jezelf en jullie naasten, alle liefs en gezondheid vanuit de winkel!

Britta