Update donderdag 23 maart 2023

  • Vanaf zondag 26 maart t/m woensdag 5 april is Wolgoed wegens vakantie gesloten. Tijdens deze vakantie is de fysieke winkel gesloten, beantwoorden we geen email en worden er geen bestellingen verzonden.
  • Bestellingen geplaatst voor vrijdag 24 maart 12.00 uur zullen we nog voor onze vakantie verzenden. Bestellingen die na dit moment binnenkomen zullen vanaf 6 april verzonden worden. 
  • Vanaf donderdag 6 april begint de uitverkoop in de fysieke winkel van Wolgoed. Vanaf die dag is het tijdelijk niet mogelijk iets te bestellen in de webwinkel. Op vrijdag 21 april is de fysieke winkel van Wolgoed voor het laatst open. 
  • Vanaf dinsdag 25 april zal de webwinkel weer online komen, met daarin de voorraad die nog over is. Naar verwachting zal de webwinkel tot minstens eind juli online blijven.

Let op: Vanwege de enorme hoeveelheid werk die er achter de schermen moet plaatsvinden kunnen we de komende tijd helaas niet alle vragen beantwoorden. Praktische vragen over bestellingen zullen we zoveel mogelijk proberen te beantwoorden, maar advies over hoeveelheden garen en geschikte garens lukt niet.

Op internet kun je veel informatie vinden, bijvoorbeeld op Ravelry. Hier zijn ook vele groepen waarin je je vraag kunt stellen.

Vanwege het opheffen van de winkel is er geen mogelijkheid meer om later zaken terug te brengen. Na aankoop heb je enkel de wettelijke retourtermijn voor online aankopen. In de winkel zullen we geen retouren meer aannemen.


Lieve volgers van Wolgoed,

De afgelopen weken zijn hier een onverwachte emotionele rollercoaster geweest. Zonder verder op mijn persoonlijke situatie in te willen gaan heb ik het besluit moeten nemen om de winkel én webwinkel van Wolgoed op korte termijn te moeten gaan sluiten. 

Voorlopig ziet het plan tot sluiten er als volgt uit:

  • De winkel en webwinkel draaien t/m zaterdag 25 maart zoals gebruikelijk.
  • Van 26 maart t/m 5 april hebben we even adempauze (lees: vakantie). De winkel is gesloten en er worden geen bestellingen verzonden.
  • Vanaf 6 april verzenden we alle bestellingen uit de webwinkel. Ook zal de webwinkel dan tijdelijk sluiten. We starten eerst met de uitverkoop in de fysieke winkel, waarbij we je een leuke korting geven. Houd onze website en social media in de gaten voor meer informatie hierover.
  • Op vrijdag 21 april is de fysieke winkel voor het laatst open. Hierna zal alles wat nog over is gebleven van de uitverkoop op dinsdag 25 april terug online komen en met korting worden aangeboden. Vanaf die dag verzenden we met enige regelmaat bestellingen. De definitieve sluitingsdatum van de webwinkel kondigen we rond 25 april aan.

Om een winkel te vullen is er behoorlijk wat voorraad nodig. Jullie zullen begrijpen dat hier een berg geld in vast zit. Om na de sluiting verder te kunnen is het voor mij noodzakelijk om deze voorraad te verkopen. Hoewel ik geloof dat mijn voorraad al het geld waard is, weet ik ook dat het verkopen van de gehele voorraad in een korte tijd makkelijker gaat als je korting geeft. Geheel tegen mijn eigen principes in zal dus eerst in de winkel en later in de webwinkel op (bijna) alle items een korting gelden.