1. Mocht de les of het evenement onverhoopt niet doorgaan, dan plannen we deze op een later moment in goed overleg alsnog in.
 2. Mocht 1 van de deelnemers onverhoopt niet deel kunnen nemen, dan zijn er de volgende opties (indien minimaal 48 uur van tevoren per email afgezegd):
  1.  Voor privélessen:
   1. de les wordt (voor beide personen) op een later moment ingepland
   2. de les wordt voor een persoon geannuleerd en het verschil in leskosten wordt teruggeboekt. De andere deelnemer volgt de les zoals gepland
  2. Voor groepslessen (individuele boekingen):
   1. De les wordt op een later tijdstip alsnog gevolgd
   2. De kosten voor de les worden terugbetaald. In het geval van een lessenreeks is de terugbetaling in verhouding tot het aantal gemiste lessen (min eventuele kosten voor verstrekt materiaal).
 3. Mocht het korter dan 48 uur duren tot de geboekte les, neem ook dan contact op per email. In overleg bekijken we dan wat de beste oplossing is.
 4. De les dient in zijn geheel vooraf betaald te worden om de gewenste datum en tijd te reserveren. Betalen kan online/digitaal of contant/per pin in de winkel.
 5. Nieuwe projecten en lessen waarbij garen nodig is (verbruikt wordt) is altijd met garen uit de winkel. Deze zitten niet in de prijs inbegrepen tenzij anders aangegeven. Wanneer je iets aanschaft tijdens de les krijg je 20% korting (uitgezonderd afgeprijsde artikelen, lessen en naaldensets).
 6. Breinaalden kunnen van thuis worden meegenomen of van de winkel worden geleend.
 7. Heb je dieetwensen of allergieën, meld dit dan minstens 48 uur van tevoren per email aan ons, dan kunnen we hier (indien van toepassing) rekening mee houden.
 8. De lessen worden standaard in het Nederlands gegeven. In overleg is les in het Engels of Duits mogelijk.
 9. De lessen zijn geschikt voor deelnemers vanaf 14 jaar.
 10. De lessen worden gegeven in een oud pand. De maximale deurbreedte van de winkeldeur is 76 cm. Rolstoelen breder dan 76 cm kunnen niet uitgeklapt door de voordeur heen. Mocht je les willen volgen, maar niet de mogelijkheid hebben de winkel te bezoeken, dan hoor ik graag van je wat ik kan doen om een les wel mogelijk te maken (les op locatie is bijvoorbeeld mogelijk). Ik denk graag met je mee!
 11. Het meenemen van kinderen of huisdieren is helaas niet mogelijk. We hebben tijdens de les alle aandacht voor de lesstof nodig.