HERFSTVAKANTIE – winkelsluiting

Vanaf 14 oktober t/m 22 oktober 2023 is de winkel gesloten in verband met vakantie.
Online bestellingen kunnen wel geplaatst worden, deze worden in de week erop opgestuurd. (maandag en dinsdag)

Update 05/09/2023

Het is gelukt! Alles draait weer. De winkel heeft nu echte openingstijden, wij zijn klaar met de verbouwing, en de assortiment wordt langzaam aan weer aangevuld.


En dan nog de breiavonden
Het ging niet zonder problemen, maar als het goed is, kan je nu de nieuwe data van de breiavonden vinden in de menu! Mocht het toch niet het geval zijn, hier is de link: Data Breiavonden.

Wij krijgen regelmatig de feedback dat ons adres en andere gegevens nog niet aangepast zijn en dat alleen de oude informatie zichtbaar is… . Probeer eens de cookies / cache te verwijderen! Wij hebben namelijk overal waar wij invloed op hebben deze informatie aangepast. Twijfel je nog? Onze website is altijd leidend.
Voor meer info ga naar onze Contactpagina.

Update 28/07/2023

Wij hebben heel hard gewerkt de afgelopen weken. Alle dozen zijn verhuisd, een deel van de producten staat al op z’n plek en de nieuwe voorraad is onderweg. De winkel zelf gaat op vrijdag 1 september 2023 open. (De online bestellingen gaan gewoon door de hele zomer natuurlijk.)
De datum van de eerste breicafé wordt ook binnenkort gepubliceerd. Hou onze facebook en instagram in de gaten voor meer informatie.
Ik hoop jullie snel te ontmoeten.

Eszter

Update 03/07/2023

Lieve Klant, zoals je weet, achter de schermen is er veel gebeurd bij Wolgoed. Wij hebben geprobeerd de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen voor jou, maar helaas hebben we een aantal obstakels niet kunnen voorkomen. Jouw gegevens die bij Wolgoed bekend waren zijn per 1 juli verwijderd uit ons systeem.

Wij vragen jou om even de tijd te nemen om een nieuwe account aan te maken.

Mijn excuus voor het ongemak!
Eszter van Wolgoed

Wolgoed gaat door!

Update 23 juni 2023

Vanaf volgend weekend wordt de webshop door Eszter beheerd. Zij zal vanaf dan alle verzendingen en vragen voor jullie verzorgen. In het najaar wordt er door haar ook weer een fysieke winkel geopend.
Wil je op de hoogte blijven van nieuws omtrent Wolgoed en de winkelopening? Schrijf je dan hieronder in, zodat je een mailtje krijgt wanneer er nieuws bekend is!
Voor nu: een fijne zomer allemaal 🙂

Update zaterdag 6 mei 2023

WOLGOED GAAT DOOR!!!

Groot nieuws! Terwijl we bezig waren met het afronden van ons mooie winkelavontuur kwam er ineens een mogelijkheid op ons pad waar we geen nee tegen wilden en konden zeggen: Wolgoed gaat door, Eszter neemt het stokje over!

Vanwege het voortzetten van de winkel hebben we de uitverkoop stop gezet. De komende weken worden de verdere details nog uitgewerkt, maar voor nu alvast de volgende informatie:

– een aantal soorten garens zijn aan de Sale categorie toegevoegd. Hiervoor is geen code nodig. De korting varieert tussen de 20% en 35%
– in het najaar wordt er ook weer een fysieke winkel geopend, in Dordrecht!🥳

Eszter zal zich snel aan jullie voorstellen. Geven jullie haar dan een warm welkom? 🥰

Update woensdag 26 april 2023

Inmiddels is de laatste fysieke winkeldag in de winkel geweest. Bedankt aan alle lieve bezoekers voor de gezellige gesprekken en jullie aankopen!

Vanaf nu is de webwinkel weer geopend. Met de code ‘Wolgoed10’ krijg je 10%  korting op alle items (reeds afgeprijsde items uitgezonderd).

Verzending zal op de volgende dagen gebeuren:

 • woensdag 26 april
 • vrijdag 28 april
 • dinsdag 2 mei
 • vrijdag 5 mei

De verzenddagen na deze 2 weken zullen we z.s.m. toevoegen.

Het kan zo zijn dat je iets bestelt wat helaas toch niet op voorraad blijkt te zijn. Mocht dit het geval zijn, dan zullen we je hierover een bericht sturen.


Update donderdag 23 maart 2023

 • Vanaf zondag 26 maart t/m woensdag 5 april is Wolgoed wegens vakantie gesloten. Tijdens deze vakantie is de fysieke winkel gesloten, beantwoorden we geen email en worden er geen bestellingen verzonden.
 • Bestellingen geplaatst voor vrijdag 24 maart 12.00 uur zullen we nog voor onze vakantie verzenden. Bestellingen die na dit moment binnenkomen zullen vanaf 6 april verzonden worden. 
 • Vanaf donderdag 6 april begint de uitverkoop in de fysieke winkel van Wolgoed. Vanaf die dag is het tijdelijk niet mogelijk iets te bestellen in de webwinkel. Op vrijdag 21 april is de fysieke winkel van Wolgoed voor het laatst open. 
 • Vanaf dinsdag 25 april zal de webwinkel weer online komen, met daarin de voorraad die nog over is. Naar verwachting zal de webwinkel tot minstens eind juli online blijven.

Let op: Vanwege de enorme hoeveelheid werk die er achter de schermen moet plaatsvinden kunnen we de komende tijd helaas niet alle vragen beantwoorden. Praktische vragen over bestellingen zullen we zoveel mogelijk proberen te beantwoorden, maar advies over hoeveelheden garen en geschikte garens lukt niet.

Op internet kun je veel informatie vinden, bijvoorbeeld op Ravelry. Hier zijn ook vele groepen waarin je je vraag kunt stellen.

Vanwege het opheffen van de winkel is er geen mogelijkheid meer om later zaken terug te brengen. Na aankoop heb je enkel de wettelijke retourtermijn voor online aankopen. In de winkel zullen we geen retouren meer aannemen.

Wolgoed gaat haar deuren sluiten. De laatste openingsdagen van de winkel zijn als volgt:

 • Donderdag 6 april: 10-17 uur
 • Vrijdag 7 april: 10-17 uur
 • Zaterdag 8 april: 10-16 uur
 • Donderdag 13 april: 10-17 uur
 • Vrijdag 14 april: 10-17 uur
 • Zaterdag 15 april: 10-16 uur
 • Donderdag 20 april: 10-17 uur
 • Vrijdag 21 april: 10-17 uur (Laatste openingsdag!)

Lieve volgers van Wolgoed,

De afgelopen weken zijn hier een onverwachte emotionele rollercoaster geweest. Zonder verder op mijn persoonlijke situatie in te willen gaan heb ik het besluit moeten nemen om de winkel én webwinkel van Wolgoed op korte termijn te moeten gaan sluiten. 

Voorlopig ziet het plan tot sluiten er als volgt uit:

 • De winkel en webwinkel draaien t/m zaterdag 25 maart zoals gebruikelijk.
 • Van 26 maart t/m 5 april hebben we even adempauze (lees: vakantie). De winkel is gesloten en er worden geen bestellingen verzonden.
 • Vanaf 6 april verzenden we alle bestellingen uit de webwinkel. Ook zal de webwinkel dan tijdelijk sluiten. We starten eerst met de uitverkoop in de fysieke winkel, waarbij we je een leuke korting geven. Houd onze website en social media in de gaten voor meer informatie hierover.
 • Op vrijdag 21 april is de fysieke winkel voor het laatst open. Hierna zal alles wat nog over is gebleven van de uitverkoop op dinsdag 25 april terug online komen en met korting worden aangeboden. Vanaf die dag verzenden we met enige regelmaat bestellingen. De definitieve sluitingsdatum van de webwinkel kondigen we rond 25 april aan.

Om een winkel te vullen is er behoorlijk wat voorraad nodig. Jullie zullen begrijpen dat hier een berg geld in vast zit. Om na de sluiting verder te kunnen is het voor mij noodzakelijk om deze voorraad te verkopen. Hoewel ik geloof dat mijn voorraad al het geld waard is, weet ik ook dat het verkopen van de gehele voorraad in een korte tijd makkelijker gaat als je korting geeft. Geheel tegen mijn eigen principes in zal dus eerst in de winkel en later in de webwinkel op (bijna) alle items een korting gelden.