Vanaf maandag 3 mei t/m maandag 24 mei 2021 is Wolgoed met vakantie. In deze periode worden er geen bestellingen verzonden en geen mails beantwoord (uitgezonderd reeds lopende conversaties en bestellingen geplaatst voor 3 mei). Afhalen van bestellingen is in deze periode ook niet mogelijk.


Al onze pakketjes worden verstuurd via MyParcel in samenwerking met PostNL, DPD, UPS of DHL.


Verzendkosten Europa:

Vanwege wijzigingen in regelgeving is het met ingang van 2020 niet langer meer toegestaan goederen enkel met een postzegel te verzenden. Hierdoor zijn alle verzendkosten voor Europese landen gestegen naar de pakketkosten.


Voor bestellingen naar een land anders dan in ons systeem te vinden: neem vooraf contact met ons op via britta@wolgoed.nl. We helpen je graag met je bestelling (ons systeem is er helaas nog niet op ingericht automatisch bestellingen aan te maken die verzonden kunnen worden buiten deze landen, we voegen ze handmatig toe).


Levertijd

Voor bestellingen geldt dat wanneer je op een werkdag voor 12.00 uur besteld, het de volgende werkdag wordt verzonden. Uitzondering hierop zijn bestelling die worden betaald per overboeking: uiterlijk de werkdag nadat het geld op onze rekening staat, verzenden we je pakketje.

Vanwege de openingstijden van onze winkel zijn we niet altijd in staat om je bestelling op de dag van bestellen te verzenden. We doen altijd ons best je pakketje zo snel mogelijk bij je te krijgen.

Maandag voor 12.00 uur besteld – dinsdag verzonden*

Dinsdag voor 12.00 uur besteld – woensdag verzonden*

Woensdag voor 12.00 uur besteld – donderdag verzonden*

Donderdag voor 12.00 uur besteld – vrijdag verzonden*

Vrijdag, zaterdag of zondag besteld – maandag verzonden*

Normalerwijze wordt post de dag na het verzenden bezorgd.

 *Met uitzondering van bestellingen die per directe overboeking worden betaald, deze verzenden we uiterlijk de werkdag nadat je betaling binnen is.


Let op: maakt een product op nabestelling of een pre-order deel uit van je bestelling, dan wordt de gehele bestelling pas verzonden wanneer alle producten bij ons binnen zijn. Wil je een of meerdere producten direct ontvangen, dan zul je deze apart moeten bestellen!